Vår Trendy House H-byggnad med fyra mindre men smart utformade lägenheter är nu sålda och vi släpper nu vår sista byggnad på Malee Highlands. Byggnaden heter också Trendy House fast I och består av 9 lägenheter på 53 till 109 m2. Pris från 4 150 000 THB. Det finns i dagsläget 8 st kvar till försäljning och då dessa sälja Off-Plan på ritning så är det ett lite bättre pris och som alltid när ni köper en fastighet av oss följer ni med i hela byggprocessen!

Vi bygger inte snabbast men anser att det är långsiktigt viktigare att det blir bra och håller en kvalité som vi kan stå för. Därför erbjuder vi ett tidsbestämt boende som ingår fram tills leverans av just er lägenhet.

Lägenheternas utformning bygger på efterfrågan från hyresgäster och ägare för ett praktiskt och mysigt boende. I-1 har väldigt fin havsutsikt och är unik på området med sina fyra sovrum. Alla övriga lägenheter i byggnaden har fem bäddar och ”garden utsikt”.

Highlands är Lantas enda fullserviceområde utan mellanhänder och just detta gör en stor skillnad i avkastningen. Skall du eller någon annan tjäna på din investering?!  Alla faciliteter ingår såklart i köpet när man blir en ”Highländare”, det är inte bara ett boende man får, utan såå mycket mer.

Välkomna vid frågor om hur just du kan bli en del av Highlands, området för medvetna investerare.

Highlands Team

Områdeskarta Trendy House I längst fram närmast Beachvolleyplanen